keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ajatuksia syksystä!

Syksy tuo tullessaan vesisateet, kylmät ja pimenevät illat. Mikä mukavampaa on kuin laittaa kynttilät päälle, villasukat ja lämmin neule ja huopa päällä ja istua sohvalla hyvän elokuvan/dvd:n taikka kera kirjan lukemassa ja seurana levy Fazerin sinistä ja kuumaa höyryävää ihanalle tuoksuvaa teetä.. onko parempaa...?

Tuo syksy mukanaan muutakin.. se tuo luonnon ihmeellisen. Ruska-aika, jolloin luonto kukkii väreillään sekä metsät nuo täynnä marjoja ja sieniä. Itse ainakin nautin kulkemisesta tuolla metsässä ja kerätessä noita herkkuja talveksi varastoon, ainakin marjoja. Sieniherkkuja oon saanu maistella ihania viime päivinä. ;)

 Kotiin kiva laittaa vähä syksyä, ajattelin koristaa jotenkin kivasti.. Parvekkeellekin kiva laittaa kynttilä lyhtyyn palamaan ja nauttia sisällä tuikkujen tuomasta tunnelmasta. Ja onhan mulla viime talvelta Partyliten tuikkuja, tuoksuina Usva ja joku merellinen se toinen oli, ihania! Sain ne ystävältä lahjaksi. Pihlajanmarjanoksia aattelin maljakkoon hakea, nättejä!Toivottelen lukijoilleni ihanaa alkanutta syksyä ja tavataan blogissa! :)
-Henna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti