torstai 23. elokuuta 2012

Ostoksia, ostoksia

Tässä hiljattain tein tilauksen LIli of the Valleylle ja kyllä kannatti! Ihanat leimasimet saapuivat viime viikon lopulla ja pitihän niitä heti kokeilla. :)

Yksi lemppari on tuo nalle lumisateessa- leima, ajattelin sitä käyttää joulukorteissani tänä vuonna. Toinen minkä tilasin, mutta Taitopuoti Paperinauhasta, on tuo Magnolian ihana kuusileimasin, mielestäni ihana! :)
Myös yksi lemppari on tuo pupu-leima, joka on monipuolinen käytössä. Voi tätä leimasinten ihanuutta!


Taitopuodista tilasin myös Kaisercraftin ruusuleiman (paketissa oli muutakin). Raahessa eilen käydessä ostin Gessoa ison litran purkin (pohjustukseen) ja Mod Podge-lakkaa, sekä tavallista että Sparklea, jolla saa sen kimalle-pinnan.

2 Timpan mustetta, Walnut Stain ja Tea dye- musteet Taitopuodista myöskin ja nuo ihanat Basic Greyn paperipakkaukset (Kissing booth, white paper bad ja jouluinen jovial paper pad) ja perusmuste Versafinen onyx Black ja taittoluu (Bone Folder) Paperikierteestä. Meinas jo unohtua mainita, tilasinhan mää tuon ihanan Taitopuodin oman tekstileimasetin, missä saa tuollaisia ihania leimoja kortteihin! :)

Askarteluterkuin
-Henna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti